Welpen (7 t/m 11 jaar)

 

eskimosLeeftijden: 7 t/m 11 jaar
Opkomst:  zaterdag 10.00 uur tot 12.00 uur
Klik hier om contact met ons op te nemen. 

 

Afwisselende activiteiten. 

We doen elke keer iets anders. De ene keer zijn we buiten actief met een bosspel of het maken van een hut in het bos. De andere keer bakken we broodjes boven het kampvuur of timmeren we een kapstokje.

Elk seizoen kun je bij ons een insigne halen met een serie opkomsten in een bepaald thema, zoals EHBO, Sport, Oriëntatie en Kokkerellen. Als goed mee hebt gedaan met deze opkomsten krijg je een badge die je op je uniform mag naaien, zodat iedereen kan zien dat je het insigne hebt gehaald!

Ook hebben wij opkomsten die elk jaar terug komen, zoals het kerstdiner, zwemmen, 'n fietscross wedstrijd, 'We doen het zo voor een Euro', het sinterklaasfeest en natuurlijk gaan we elk jaar een of twee keer op kamp.

7 tot en met 11 jaar.

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar jong en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, dan ben je van harte welkom. Wij zijn elke zaterdag te vinden in of rond de blokhut, of misschien wel in het bos rond de blokhut.

Kom kijken wat we doen!

Wanneer er nog vragen zijn en/of wil jij of uw kind een keer bij een opkomst komen kijken, klik dan hier om contact met ons op te nemen. 

Welpen2014