Senioren en donateurs (vanaf 21 jaar)

Leeftijden: 21 jaar en ouder
Opkomst:  vrijdag 19.30 uur tot 22.00 uur
Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Ben je ouder dan 23 jaar en wil je je graag inzetten bij Scouting Twickel. Wij kennen de Senioren en de Donateurs. 

Senioren
De Senioren zijn lid van Scouting Twickel en lid van Scouting Nederland. Zij kunnen daarom ook deelnemen aan activiteiten die buiten Scouting Twickel worden georganiseerd. Bijvoorbeeld regionale of landelijke activiteiten. De Senioren staan ingeschreven bij Scouting Nederland en ontvangen ook het landelijke magazine van Scouting Nederland. De Senioren nemen ook deel aan de groepsraad en blijven dus ook op de hoogte van alles wat er speelt binnen de vereniging. 

Donateurs
De donateurs zijn niet lid van (de vereniging) Scouting Twickel en ook niet lid van Scouting Nederland. Ze kunnen wel meedoen met de activiteiten van Scouting Twickel, maar dus niet met regionale of landelijke activiteiten. Ook ontvangen zij dus niet de informatie die specifiek gericht is op de vereniging. 

De contributie voor Senioren is hoger dan de contributie voor donateurs. 

Maar voor alle senioren en donateurs van Scouting Twickel staat de gezelligheid voorop. Bijna elke vrijdagavond beginnen we tussen half acht en acht uur met een stevige bak koffie. Daarna ondernemen we van alles en nog wat. Onze activiteit bestaat voornamelijk uit het ondersteunen van de groep met activiteiten, organiseren van evenementen, materiaal en gebouw onderhoud. Maar ook helpen we speltakken bij speciale opkomsten zoals een workshop houthakken of we helpen bij bijvoorbeeld een dropping of een bijzondere opkomst. 

Eén keer per maand eten we samen. En elk jaar hebben we meerdere uitjes en gezellige activiteiten. 

Lijkt het dit ook leuk? 

Klik dan hier om met ons in contact te komen.