Roverscouts (pivo's 18 tot 21 jaar)

Roverscouts (Pivo's)

Leeftijden: 18 tot en met 21 jaar
Opkomst:  vrijdag 19.30 uur tot 22.00 uur
Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bij Scouting Twickel heten de Roverscouts nog gewoon PIVO.

De naam PIVO staat voor PIoniers en VOorttrekkers. Wij zijn een groep van jongeren tussen de 18 en 21 jaar, die elke vrijdagavond samenkomt om een gezellige avond te hebben. Elke week verzorgen twee van ons het programma. Onze opkomsten beginnen rond 20:00 en zijn meestal rond 22:00 afgelopen, hoewel opkomsten vrij vaak uitlopen! Na de opkomsten wordt er nagezeten onder het genot van een drankje en een zelf gefrituurde snack uit onze vetpot.
Ieder jaar kiezen wij ons eigen bestuur, welke ons vertegenwoordigd in de groepsraad en ervoor zorgt dat de inkopen worden gedaan voor de opkomsten. Wel kunnen we voor vragen en advies nog terug vallen op onze adviseur, Marieke.
Veel van ons zijn naast PIVO ook nog actief als leiding bij een van de jeugdgroepen op zaterdag.