Explorers (15 t/m18 jaar)

Explorers

Leeftijd: 15 tot en met 18 jaar
Opkomst:  vrijdag 19.30 uur tot 22.00 uur
Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Zelf bepalen. 

Wij zijn de Explorers en wat we doen bepalen we zelf. Van kampvuur, fakkel en vlotbouwen tot en met een internationaal zomerkamp organiseren.
 
Elke vrijdagavond komen we bij elkaar. Er worden dan allerlei activiteiten georganiseerd. Je kunt denken aan het lopen van een tocht, EHBO, pionieren of een spel in het bos. En natuurlijk is er ook tijd voor het drinken van koffie en thee om eens gezellig bij te kletsen.
 
Onze begeleiders, die overigens door het leven gaan als Jasper en Bart, geven ons advies en helpen ons bij de opkomsten.
 
In een goed Scoutingjaar horen natuurlijk ook kampen met als hoogtepunt de zomerexpeditie. Deze wordt soms in het buitenland gehouden. Om je een idee te geven van enkele bestemmingen van de afgelopen jaren een korte opsomming. Terschelling, Mook, Loenen, Berlijn (Dld), Wiltz (Lux), Kiel (Dld) en Giesbeek (NL), Berlijn (Dld) en de Belgische ardennen. Ook hebben we het jaar door verschillende kampen in het weekend.
 

Doe mee! 

Zoals je kunt lezen hebben we het hele jaar door allerlei leuke activiteiten, dus als jij tussen de 15 en 18 jaar jong bent, dan zijn de Explorers vast iets voor jou!

Wanneer er nog vragen zijn en/of wil jij of uw zoon of dochter een keer bij een opkomst komen kijken, klik dan hier om contact op te nemen met onze begeleiding.

explorers