Bevers (5 t/m 7 jaar)

Beverkamp 2014

Leeftijden: 5 t/m 7 jaar
Opkomst:  zaterdag 10.00 uur tot 12.00 uur
Klik hier om contact met ons op te nemen.

5 tot en met 7 jaar.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting 'bevers' genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers (de leiding).

Spelen in thema.

Bevers spelen wekelijks in het dorp Hotsjietonia. Daar wonen leuke mensen. Met Stuiter wordt lekker gerend. Bas Bos leert ons alles over de natuur. Rebbel en Rozemarijn verzorgen de dieren en leren ons koekjes te bakken. Knutselen, bouwen en sleutelen doen we samen met Stanley Stekker en Proffesor Plof doet allemaal leuke proefjes. Natuurlijk verven we en vertellen we mooie verhalen met Keet en Fleur Kleur. Ook doen we spelletjes uit andere landen met Sterre en Steven Stroom. Kortom elke week doen we allerlei leuke dingen.

We spelen het liefste buiten, maar als het weer iets minder is gaan we natuurlijk naar binnen.

Elk jaar hebben we een beverkamp. Natuurlijk doen we ook mee met de jaarlijkse groepsactiviteiten zoals de JOTA. En hebben we soms een uitstapje.

Kom kijken wat we doen!

Lijkt je dit ook leuk of heb je vragen? Of lijkt je dit leuk voor je kind? Het is altijd mogelijk om een keertje te komen kijken. Klik hier om contact met ons op te nemen.

bevergroetjes van de Beverleiding,